Procure to Pay
Digitalisera inköpsprocessen för att stötta inköp genom hela organisationen

Effektivisera inköp av varor och tjänster med Onventis Procure-to-Pay (P2P). Onventis Procure-to-Pay effektiviserar även fakturahantering och betalning. I och med att Onventis Procure-to-Pay kopplar samman hela den operativa inköpsprocessen är det möjligt att automatisera stora delar av processen vilket sänker processkostnaden och minskar risken för fel. Genom att använda Onventis Procure-to-Pay så säkerställer ni även att hela organisationen köper enligt avtal och minimerar maverick-buying.

Dessa företag litar på Onventis med sina inköpsbehov

Förbättra processeffektiviteten

genom automatiska workflows

Minimera risk

och öka transparensen i inköpsprocessen

Säkra avtalstrohet

och minimera maverick-buying

Du kanske är intresserad av våra andra köplösningar

Analytics

Spendanalys som skapar transparens, identifierar potentiella besparingar och optimerar kassaflödeshantering. Insikterna som visualiseras leder även till möjlighet att öka effektiviteten i inköpsprocessen.

Source to Contract

Effektiviserar upphandlingsprocessen genom kraftfulla och flexibla verktyg för utvärdering av potentiella leverantörer, RFI/RFQ/RFP, e-auktioner och kontraktshantering. Source-to-Contract ger lägre processkostnader, standardiserade och bättre avtalsvillkor, samt full insyn i aktiva kontrakt och leverantörsåtaganden i realtid.

Supplier Management

Digitalisera leverantörhanteringsprocessen. Onventis Supplier Management gör det smidigare att hitta, kvalificera, klassificera och utvärdera potentiella leverantörer. En optimerad process som ger möjligheter till leverantörsutveckling och förbättrar relationen med existerande leverantörer. Säkerställ att leverantörer uppfyller krav på certifikat, hållbarhetsmål, policies och lagkrav.

Onventis Buyer

Onventis Buyer

Ta reda på mer

BEGÄR EN DEMO NU

Våra e-upphandlingsexperter presenterar Onventis Allt-i-ett-nätverk för upphandling.

Integritet
När du besöker vår webbplats kan information från vissa tjänster lagras via din webbläsare, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.